Skip to main content

Vores makrel

Den sunde og naturlige makrel er til den gravide, barnet, de ældre og den aktive
Nordatlantens guld

Scomber Scombrus

Hos Sæby Fiske-Industri er makrellen Scomber Scombrus omdrejningspunktet i alle produkterne. Makrelarten, Scomber Scombrus, har et langt højere fedtindhold end andre makreller. De gode, sunde omega-3 fedtsyrer og det rige B-vitamin styrker vores kroppe. Makrellen er også rig på D- og E-vitamin, selen, jod, vitamin B6 og B12. Udover lækker smag, får du altså vigtig brændstof til din krop.

Makrellens gode egenskaber
Ingen kunstige tilsætningsstoffer

Et rent produkt

Makrelkonserves fra Sæby Fiske-Industri er rene naturprodukter. De indeholder hverken kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer eller smagsforstærkere.

Efter forsegling af makreldåsen, bliver makrellen varmebehandlet, hvilket gør, at makrellen bliver steriliseret i dåsen og der opnås en lang holdbarhed uden brugen af kemikalier.

Vores produktion
Sikker mad for alle

Makrel til hele familien

Makrel kan spises af hele familien, inklusiv småbørn og gravide. EPA og DHA, som findes i makrellen bidrager nemlig til en normal hjertefunktion.

Faktisk kan børn allerede spise makrel fra de er seks måneder gammel, og frygt ej, makrel har et lavt indhold af tungmetaller.

Nedsæt risikoen for hjertekarsygdomme

Rig på omega-3, vitaminer og mineraler

De fleste danskere spiser mindre end Fødevarestyrelsens anbefalede 350 gram fisk om ugen.

Makrel er en fed fisk og har et højt indhold af de sunde omega-3 fedtsyrer EPA og DHA.

Desuden er makrel rig på D- og B-vitaminer, jod og selen. Omega-3 er særlig vigtig, da kroppen ikke selv producerer det. Derfor skal vi mennesker have det via kosten – bl.a. gennem fed fisk som makrel.

Læs mere
Tradition blandet med innovation

Fra hav til bord

Du får et stort og udsøgt udvalg af makrelkonserves fra Sæby Fiske-Industri. Udvalget består af private label produkter og SÆBY brandet. Både private label, SÆBY og NORD-produkterne har smagfulde variationer af både makrel og makrelmix:

  • Makrelfilet i olie
  • Makrelfilet i vand
  • Makrelfilet i tomat
  • Findelt makrel i tomat
  • Findelt makrel i tomat med oliven og tomatstykker
  • Findelt makrel i tomat med syltet peberfrugt og agurk

Hos Sæby Fiske-Industri foregår al produktion uden kemikalier. Den traditionelle afskindingsmetode – som involverer kaustisk soda og saltsyre – er erstattet med rent varmt vand og damp.

Vores produkter
Find inspiration til madlavningen

Se det store udvalg af spændende og lækre opskrifter med makrel

Gå på opdagelse i vores appetitvækkende og smagfulde univers med opskrifter. Find skærebræt, skål og gryde frem – og giv dig i kast med både nemme og svære retter med makrel.

Se alle opskrifter
Over hele landet

Vores produkter findes i alle store supermarkedskæder

Du finder vores produkter i en lang række af landets store supermarkedskæder. Vi er at finde hos Rema 1000, Meny, SPAR, Kvivkly, Super Brugsen, Fakta og nemlig.com, Bilka og Føtex.

Coop365 makrel sæby